Pannchakrat eller tredje ögat - färg: indigo


Detta chakrat är placerat mitt i pannan, strax ovanför våra ögon. Detta chakra är centrum för visdom, intuition, inre vägledning, vår logiska och intellektuella förmåga. Hjälper oss att få en stabil självbild. Vårt minne och erfarenheter.


Obalans kan innebära att vi har svårigheter att lita på vår inre vägledning och mediala förmågor, fysiskt kan det visa sig som huvudvärk, öronproblem och synfel.


Med ett balanserat pannchakra har vi lätt att lära och komma ihåg saker, ha klara visualiseringar och god självinsikt. Det underlättar också för kontakt med våra guider och vårt högre jag.


Ett överaktivt pannchakra kan ge hallucinationer och mardrömmar.


Ett underaktivt pannchakra kan göra att man får problem med minnet, svårt att lära sig nya saker, och man kan få svårt att förstå den andliga världen och även begreppet sunt förnuft. Man kan ha svårt att känna empati, och även att känna intuition.


Balansera chakrat genom att tänka på färgen indigo vid platsen för pannchakrat, och man kan också klä sig i sådana färger. Bra att vara ute i solsken, samt att titta på vackra saker. Meditation för att stilla sina tankar är ett bra sätt att balansera detta chakrat.KONTAKTA OSS

Agneta 073 - 526 24 06

Christer 070 - 482 67 93,


Copyright © Alla rättigheter förbehållna